СУ „Св. Константин-Кирил Философ“

Официалното място за информация и за връзка с вас – наши настоящи, бивши и бъдещи ученици и родители

Специална награда за наш преподавател на международен конкурс

Автор: Десислава Кръстева - сеп• 12•17

Десислава Кръстева-преподавател в СУ “Свети Константин-Кирил Философ“, получи специалната награда в категорията „ Извънкласна дейност I-XII клас“ на Четвъртия международен конкурс за учители „Извънкласните и извънучилищните дейности – за устойчиво качествено обучение, възпитание и развитие на децата и учениците”. Тя впечатли журито с идеята за приложение на драма-техники от извънкласната театрална дейност и в часовете по задължителна подготовка. Лично Министър  Вълчев поздрави победителите на тържествена церемония. Над 200 учители и специалисти, работещи в сферата на извънкласната дейност от детската градина до дванадесети клас, от центрове за подкрепа на личностното развитие и на приобщаващото образование, от цялата страна и чужбина, взеха участие в Международния конкурс за учители.  Организатори бяха МОН, СБУ, Фондация „Устойчиво развитие за България. Обмяната на опит и разговори между поканените на финала показаха необходимостта учениците да продължават да се занимават с извънкласни дейности и занапред.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Може да коментирате тук или да цитирате във ваш сайт или блог.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>