СУ „Св. Константин-Кирил Философ“

Официалното място за информация и за връзка с вас – наши настоящи, бивши и бъдещи ученици и родители

Архив за категорията 'Училищен живот' .

Отново финалист

Йордан Джамбов – IV б клас от нашето училище е отново един от най- успешно представилите се участници в „Международен турнир математика без граници“ със завоюване на два медала – сребърен от пролетния кръг 2019-2020 и бронзов медал от зимния кръг 2020-2021 година. Поздравления, Дани! Очакваме с нетърпение следващите постижения и победи! Успех!

Прочетете цялата публикация »

Празнични вълшебства в СУ „Свети Константин-Кирил Философ“

Наближават едни от най-светлите празнични дни и като всяка година сме се погрижили да създадем добро настроение. Годината е по-различна за всички, но това не ни попречи да запазим своя празничен дух. В рамките на няколко дни учениците от нашето училище се включваха в организираната празнична инициатива със свои авторски творби. Родители също взеха участие. […]

Прочетете цялата публикация »

Предпразнично пожелание от клуб „Палитра“

Идват най-светлите празници в годината. Време е за повече усмивки, подаръци и игри. Клуб „Палитра“ и приятели пожелават на всички ученици, родители и учители здрава и успешна нова година. Насладете се на виртуалната празнична изложба, изработена за всички Вас! (разгледайте ОТТУК) Весели празници!

Прочетете цялата публикация »