СУ „Св. Константин-Кирил Философ“

Официалното място за информация и за връзка с вас – наши настоящи, бивши и бъдещи ученици и родители

Олимпиади

Автор: Иванка Дачева

СЪОБЩЕНИЕ

Относно: Присъствено провеждане на областния кръг на олимпиадата по История и цивилизация

Училищата, които имат класирани ученици за областния кръг на олимпиадата по История и цивилизация е необходимо да изпратят по служебен път на СУ „Свети Константин – Кирил Философ” списък на класираните ученици с пояснение срещу името на всеки относно подадени декларации за съгласие за провеждане на място преди провеждане на олимпиадата на изследване за COVID-19 с бърз антигенен тест  или наличие на валиден документ за ваксинация, преболедуване или изследване.

 

ОРГАНИЗАЦИЯ по провеждане на олимпиадата по история и цивилизации на 27.02.2022 година:

Областният кръг на олимпиадата по история и цивилизации ще се проведе на 27.02.2022 г. (неделя) от 9.00 часа в СУ „Свети Константин Кирил Философ-град Пловдив“.

Класираните за областния кръг на олимпиадата ученици, които подлежат на тестване за COVID-19, следва да се явят на 27.02.2022 гв 08.00 часа, а учениците, които притежават „зелен сертификат“, следва да се явят на 27.02.2022 година в 8.30 ч. в училището. Олимпиадата ще се проведе при спазване на противоепидемичните  мерки, като е необходимо учениците да носят защитна маска за лице и документ за самоличност (лична карта или ученическа книжка).

Писмо до Директорите на училищата от област Пловдив (ОТТУК)

 

РЕЗУЛТАТИ

Протоколът с резултатите на  учениците, участвали в областния кръг на олимпиадата по история и цивилизации/история и цивилизация, за които не се провежда национален кръг може да изтеглите ОТТУК.

Резултати от областния кръг на олимпиадата по история и цивилизации за учениците от VІІ, Х  и ХІІ клас ОТТУК.

Резултати на учениците от VІІ и Х клас, които се допускат до национален кръг на олимпиадата по история и цивилизации ОТТУК.

 

2 Comments

  1. Десислава Атанасова казва:

    Знае ли се кога ще излязат резултатите от областния кръг на олимпиадата по история за 7. клас?

    • Иванка Дачева казва:

      Вече са публикувани на страницата по-горе.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>