СУ „Св. Константин-Кирил Философ“

Официалното място за информация и за връзка с вас – наши настоящи, бивши и бъдещи ученици и родители

Архив за категорията 'Прием' .

Още едно свободно място за ученик в осми клас за учебната 2020/2021 година

СУ “Свети Константин-Кирил Философ” обявява след трети етап на класиране и записване още едно свободно място за ученик в осми клас, профил “Софтуерни и хардуерни науки с интензивно изучаване на английски език”. Документи за попълване на това незаето място се подават директно в училището от 05.08.2020 до 07.08.2020 година включително.

Прочетете цялата публикация »

Свободни места за ученици в осми клас за учебната 2020/2021 година

СУ “Свети Константин-Кирил Философ” обявява след трети етап на класиране и записване едно свободно място за ученик в осми клас, профил “Софтуерни и хардуерни науки с интензивно изучаване на английски език”. Документи за попълване на това незаето място се подават директно в училището от 04.08.2020 до 06.08.2020 година включително.

Прочетете цялата публикация »

СУ “Свети Константин – Кирил Философ” извършва професионално обучение по направление “Приложна информатика”

Уважаеми седмокласници, Средно училище “Свети Константин – Кирил Философ” е едно от малкото училища на територията на област Пловдив, което осъществява подготовка по професионално направление ”Приложна информатика” /виртуална панорама на професионалното образование и обучение в област Пловдив ТУК/ За втора поредна година училището осъществява прием за придобиване на квалификация по професията “Оператор информационно осигуряване”, специалност “Икономическо информационно осигуряване”. Описание […]

Прочетете цялата публикация »