СУ „Св. Константин-Кирил Философ“

Официалното място за информация и за връзка с вас – наши настоящи, бивши и бъдещи ученици и родители

Наша гордост

Автор: Мая Анастасова - мар• 07•18

В обявените от кмета на район “Южен” – Община Пловдив конкурси, посветени на 140-годишнината от Освобождението на България, учениците на СУ”Св. Константин-Кирил Философ” заеха челни позиции. В конкурса за

презентация на тема “Знаци на свободата и героизма” първото място бе за Йоана Кръстанова и Ивайло Лазаров от 11а клас, а на второ място бе класирана презентацията на Надежда Читакова и Станимира Генева от същия клас. В конкурса за есе на тема “Българин да се наричам” второ място бе отредено на есето на Юлияна Тодорова от 7а клас, а трето- на Радостина Тренчева от 11а клас. Поощрителна награда получи за есето си и Надежда Читакова от 11а клас.
Получените награди са доказателство, че нашето училище изгражда достойни и родолюбиви личности, които искрено вярваме, че ще бъдат успешното бъдеще на България!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Може да коментирате тук или да цитирате във ваш сайт или блог.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>