СУ „Св. Константин-Кирил Философ“

Официалното място за информация и за връзка с вас – наши настоящи, бивши и бъдещи ученици и родители

Участие в Национална програма “Заедно в грижата за ученика” за учебната 2019/2020 година

Автор: Иванка Дачева

 

 

Национална програма “Заедно в грижата за ученика”
Участие на училището по модулите на програмата Клас Предмет Екип от учители Основни дейности
Модул 1 „Осигуряване на условия за системно проследяване на личните постижения на учениците чрез създаване на индивидуално портфолио ” І б  ——– Десислава Кръстева Системно проследяване в рамките на учебната 2019/2020 година на личните постижения на учениците от класа и създаване на индивидуално портфолио за всеки ученик.
Модул 2 „Осигуряване на условия за екипна работа на учителите от началния етап с детски учители и с учители по учебни предмети от прогимназиалния етап” ІV-V Български език и литература Вероника Милева 1. Съвместна работа на началния учител и на учителя от прогимназиалния етап за планиране, както и за разработване на материали за провеждане на уроци. 

2. Провеждане на съвместни уроци в началния и в прогимназиалния етап за обмен на добри педагогически практики и за синхронизиране на изискванията към изявата на учениците.

Мая Анастасова
Математика Екатерина Янева
Мария Георгиева
Човекът и обществото и История и цивилизация Иванка Михайлова
Елена Тобиева
Човекът и природата Красимира Брайкова
Женя Ташкова

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>