СУ „Св. Константин-Кирил Философ“

Официалното място за информация и за връзка с вас – наши настоящи, бивши и бъдещи ученици и родители

Годишни награди на СУ „Свeти Константин-Кирил Философ“

Автор: Елена Костадинова - директор - май• 11•20

Независимо от необичайната ситуация бе спазена традицията за удостояване с награди на педагози и ученици през учебната 2019/2020 година. Много са успехите на учениците и педагогическите специалисти, но наградите получават най-заслужилите.
Наградата „Ученик на годината“ в начален етап получава Свилен Рибаров от IVа клас – победител в много регионални състезания по математика и отлично представяне в състезанието „Знам и мога“ (видеоклип с представянето на Свилен вижте ТУК).
Наградата „Ученик на годината“ в прогимназиален етап получава Април Мендева от VIIб клас – победител в областния кръг на олимпиадата по български език и литература, представител на регион Пловдив на националния кръг; победител в областните състезания „Свети Иван Рилски“ , „Стъпала на знанието“.
Наградата „Ученик на годината“ в гимназиален етап получава Пламен Вълчев от VIIIа клас – победител в областния кръг на олимпиадата по биология и здравно образование, представител на регион Пловдив на националния кръг; победител в областното състезание „Стъпала на знанието“.
Наградата „Педагог на годината“ се връчва на госпожа Иванка Огнянова, заместник-директор, учебна дейност, за цялостния принос за издигане авторитета на училището.
За съжаление честването на празника е в електронна среда, няма я емоцията от личните контакти, но скоро ще бъдем отново заедно и ще отдадем заслуженото на наградените. Пожелавам още по-голямо дръзновение и още по-големи успехи!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Може да коментирате тук или да цитирате във ваш сайт или блог.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>