СУ „Св. Константин-Кирил Философ“

Официалното място за информация и за връзка с вас – наши настоящи, бивши и бъдещи ученици и родители

Участие в Похода на свободата

Автор: Мая Анастасова - окт• 29•19

На 19.10.2019 година ученици от VIII а клас при СУ “Свети Константин- Кирил Философ“ и техният класен ръководител госпожа Анастасова се включиха в Похода на свободата, с който се отбеляза за поредна година в Пловдив Европейския ден за борба с трафика на хора. Облечени в черни тениски с надпис „Днес все още има робство“ и с плакати в ръце, участниците преминаха в мълчаливо шествие, като така изразиха своята съпричастност към проблема за съвременното робство. Събитието бе организирано от Местната комисия за борба с трафика на хора, Българския червен кръст и фондация “А21 България” .
Маршът за свободата започна в 11 часа от пл. „Централен“ и приключи в Дома на културата „Борис Христов“ с прожекция на документалния филм „Изчезналите хора“.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Може да коментирате тук или да цитирате във ваш сайт или блог.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>