СУ „Св. Константин-Кирил Философ“

Официалното място за информация и за връзка с вас – наши настоящи, бивши и бъдещи ученици и родители

Участие на СУ “Св. Константин-Кирил Философ“ в кампанията „Да изчистим България заедно“

Автор: Мая Анастасова - сеп• 18•17

Съботното утро на 16.09.2017г. отново събра в двора на училището учители, ученици и родители, които решиха да се включат в националната кампания на bTV „Да изчистим България заедно“. Всички доброволци се обединиха около идеята, че чистотата на околната среда е много важен фактор за физическото и

душевното здраве на хората.
На всички участници след предварителен инструктаж и разпределяне на площите за почистване бяха раздадени ръкавици за еднократна употреба, за да се спазва хигиена на труда. Почистени бяха от тях с голямо усърдие не само физкултурните площадки и дворовете на двете сгради, но и тревните площи в тях, както и тези, които са в пряка близост до училището.
С включването си в кампанията С У“Св.Константин-Кирил Философ“ продължава своята традиция да подкрепя всякакви инициативи, свързани с екологията, в стремежа си да възпита у подрастващото поколение, че уважението към природата и околната среда е равнозначно на уважението към самия себе си.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Може да коментирате тук или да цитирате във ваш сайт или блог.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>