СУ „Св. Константин-Кирил Философ“

Официалното място за информация и за връзка с вас – наши настоящи, бивши и бъдещи ученици и родители

Правила и съвети за безопасно каране на велосипед в градски условия

Автор: Емилия Белчева - юни• 19•24

Велосипедът е начин на живот. Той е свобода, радост от движението, приятели, бързина, спорт, отговорност към околната среда, нашият мъничък принос към един по-спокоен и чист град. Той е не само начин на придвижване, а и философия на живота.
Желанието ни повече хора да се придвижват на две колела доведе до създаването на този материал с правила и съвети за безопасно каране на велосипед в градски условия. Той е насочен към всички градски велосипедисти, за които придвижването по този начин е ежедневие.
Колоезденето в градски условия е участие в пътното движение и трябва да бъде отговорно! Нека лятната ваканция за всички ученици да бъде изпълнена само с положителни емоции и хубави спомени! Животът е с предимство!

Информация, анализ и мерки по БДП и на транспортната инфраструктура в близост до училището-ОТТУК.

Наръчник на велосипедиста-ОТТУК.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Може да коментирате тук или да цитирате във ваш сайт или блог.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>