СУ „Св. Константин-Кирил Философ“

Официалното място за информация и за връзка с вас – наши настоящи, бивши и бъдещи ученици и родители

Доброволци в “Капачки за бъдеще”

Автор: Десислава Кръстева - апр• 29•24

Настоящите петокласници от СУ “Свети Константин-Кирил Философ” още от първи клас активно се включват в кампанията “Капачки за бъдеще”. Първоначално те поставиха в училищната сграда на ул. “Чорлу” метално сърце, за да може повече ученици да се включат в каузата.

Впоследствие се поставиха още две сърца и в сградата на ул.”Г. Кондолов”, а активните ученици вече са в състава на доброволците. Групата от V б клас  е в различен състав, но най-постоянни са Георги, Виктория, Брияна. Към тях с удоволствие се присъедини и Цветан от ІІ г клас.

На уречения сборен пункт в деня за събиране на капачки в Пловдив, може да ги видите до последната минута, когато всичко е почистено и натоварено за извозване. Умората не ги плаши, в очакване са за следващата дата, защото знаят сборния пункт. И са с мисъл, че добрата кауза си заслужава.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Може да коментирате тук или да цитирате във ваш сайт или блог.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>