СУ „Св. Константин-Кирил Философ“

Официалното място за информация и за връзка с вас – наши настоящи, бивши и бъдещи ученици и родители

Спортът освен полезен може да бъде и забавен

Автор: Вероника Милева - окт• 05•22

На 30-ти септември 2022 година ученици и учители от СУ “Свети Константин -Кирил Философ” – Пловдив бяха част от осмото издание на „Европейски ден на спорта в училище“ на сдружението на хората с идеи за позитивна промяна в обществото “BG Бъди активен”. Състоя се спортен празник с допълнителна тема – “Зелено образование чрез спорт“, “Спорт без отпадъци”.

Чрез танци, състезателни и щафетни игри учениците успяха да се докоснат до спорта, обединявайки знания и умения. Включиха се отборно в спортните игри за разделно събиране на отпадъци, рециклиране и опазване на природата. Под звуците на музиката и напътствията на треньор по зумба учениците се убедиха, че спортът освен полезен е и забавен.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Може да коментирате тук или да цитирате във ваш сайт или блог.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>