СУ „Св. Константин-Кирил Философ“

Официалното място за информация и за връзка с вас – наши настоящи, бивши и бъдещи ученици и родители

Национална програма „Отново заедно“

Автор: Вероника Милева - юни• 28•22

Уважаеми родители,
За поредна година стартира Национална програма „Отново заедно“ на МОН, целта на която е създаване на условия за дейности и комуникация на ученици и учители извън училището и семейство за преодоляване на негативните последици от неприсъственото обучение през последните няколко учебни години и за подпомагане на социализацията им.
Програмата предоставя възможност на ученици от І до ХІ клас, подбрани по критерии, които са утвърдени от Педагогическия съвет на училището, финансиране на туристически пакет: настаняване – 5 нощувки, храна, транспорт, застраховка и допълнителни дейности. На група от 10 ученици има един учител за ръководител.
Дестинация: Тетевенски Балкан – с. Рибарица , Парк хотел Рибарица 3*
Период: 14.08.2022 г. – 19.08.2022 г.
Кандидатите подават заявление и доказателство в подкрепа на критериите, по които кандидатстват – срок от 29 юни до 4 юли /12 часа/ 2022 година на място в училище. Може да се запознаете със заявлението и критериите ОТТУК.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Може да коментирате тук или да цитирате във ваш сайт или блог.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>