СУ „Св. Константин-Кирил Философ“

Официалното място за информация и за връзка с вас – наши настоящи, бивши и бъдещи ученици и родители

Участие на най-големите ни Мелпомени в Празниците на град Хисаря

Автор: Мая Анастасова - юни• 20•22

След изненадата на концерта на 11 май, подготвена с много труд, любов и старание, нашите най-големи и най-нови Мелпомени – учители, служители и бивши ученици на СУ “Св. Константин-Кирил Философ” – продължиха да работят усърдно и да се подготвят за ново участие в Хисаря. Въпреки многобройните ангажименти на всеки от тях те намериха време, за да се подготвят и да бъдат на ниво при представянето си.
На 15.06. 2022 година от 19 часа в залата на Народно читалище “Иван Вазов” най-големите ни Мелпомени забавляваха 40 минути жители и гости на града с представянето на импровизацията „А тя кого ще избере?“ по комедията „Женитба“ на Н. В. Гогол. Аплодисментите на публиката след представлението се удвоиха, след като режисьорът Альона Пейкова благодари на зрителите за присъствието им и съобщи, че импровизацията бе играна не от професионални актьори, а от учители, служители в училище и студенти.
Съставът ни получи благодарности от представител на Община Хисаря, както и покана за бъдещи съвместни дейности. А нашите актьори си тръгнаха емоционално заредени от аплодисментите и поздравленията, които получиха, както и удовлетворени от изпълнените задачи.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Може да коментирате тук или да цитирате във ваш сайт или блог.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>