СУ „Св. Константин-Кирил Философ“

Официалното място за информация и за връзка с вас – наши настоящи, бивши и бъдещи ученици и родители

Архив за март, 2020

Материали с мерки за недопускане разпространението на COVID-19

Уважаеми ученици и учители, Във връзка с усложнената епидемична обстановка и с цел прилагане на превантивни мерки за недопускане разпространението на COVID-19 (Коронавируса), моля запознайте се с: писмо на Кирил Ананиев, министър на здравеопазването (свали ОТТУК); презентация  с превантивни мерки за недопускане разпространение на заразата (свали ОТТУК); постер с основни правила за поведение (свали ОТТУК).

Прочетете цялата публикация »

Обръщение на Регионално управление на образованието – Пловдив към родителите

Уважаеми родители, Във връзка с обявеното от Народното събрание извънредно положение в страната, всеки от нас е длъжен да прояви най-висока степен на отговорност към обществото. Нека запазим спокойствие и да предприемем всички необходими мерки, които се предлагат от Националния оперативен щаб и се прилагат от правителството на Република България. Най-важната ни мисия днес е […]

Прочетете цялата публикация »

Дистанционното обучение ще се провежда според седмичното разписание

Уважаеми ученици, Учебният процес от 16.03.2020 г. ще се провежда при спазване на съществуващото седмично разписание, но вие може да изпълнявате своите задачи по всяко време. Ако имате въпроси, които ви интересуват, може да отправите запитванията си към класния си ръководител, всеки учител както и на електронния адрес на училището su_kkfilosof@kkfilosof.com.

Прочетете цялата публикация »